Glemt login?


 
 

Peter Paris

Peter Paris har bragt kvalitetsvarer fra Rungis-markedet i Paris til køkkener i Jylland og på Fyn siden idéen opstod i 2000. Rungis er verdens største fødevaremarked, beliggende lige syd for Paris. Det dækker et areal omtrent det dobbelte af Aarhus midtby.

En række kokke efterspurgte dengang varer fra det franske marked og ved kokkenes hjælp har vi fundet frem til en form, der har vist sig at virke.

Dette indebærer et koncept hvor vi køber alt på bestilling, og dermed har vi ikke noget lager. Dermed skal der ikke disponeres, og der er i praksis ingen overskydende varer, der skal skydes af senere eller smides ud.

Vores "lager" er i princippet hele Rungis markedet, og vores kunder får dermed adgang til et næsten uendeligt udvalg. Selvfølgelig styret af sæsonernes skiften.

Vi arbejder udfra idéen om at "småt er godt". Dvs. vi handler gerne ved de små producenter, for at få den kortest mulige vej fra jord til bord. Også i forholdet til vores kunder. Vi er et lille firma hvor kunderne kender dem de handler med.

Vi sender vores egen lastbil til Paris hver mandag. Mandag er også dagen hvor kundernes bestillinger bliver bearbejdet og sendt afsted til leverandørerne i Paris.
Natten til tirsdag handles der ind, vi er selv tilstede på Hallerne. Derefter læsses bilen op, inden den igen kører mod Aarhus.
Varerne ankommer ved Skejby i Aarhus tidligt onsdag morgen, hvor de sorteres op til de enkelte kunder og til middag er de første varer kørt ud til køkkenerne.© 2022 Peter Paris | Webdesign Globus Data ApS | Kontrolrapporter